THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

κινητοποιήσεις ΣΗΜΕΡΑ



Ο λαός της Θεσσαλονίκης βγαίνει σήμερα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί κατά της πολιτικής των μνημονίων που οδηγεί την Ελλάδα σε ασφυξία και τον λαό της στην εξαθλίωση, την πείνα και την απελπισία. Κορύφωση των λαϊκών αντιδράσεων, θα είναι το παλλαϊκό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο
Ο "χορός" των κινητοποιήσεων αρχίζει στις 15.00 στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου καλούν σε συγκέντρωση οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου.
Στις 16.00 οι κάτοικοι από τους Αμπελόκηπους και την Μενεμένη καλούν σε συγκέντρωση στη συμβολή της οδού Τσιμισκή με τον πεζόδρομο της Αριστοτέλους.
Στις 16.00 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους και μία ώρα μετά, στις 17.00 καλούν στο ίδιο σημείο η ΕΔΟΘ, το ΕΚΘ, η ΑΔΕΔΥ, η ΣΠΙΘΑ, φορείς και κοινωνικές ομάδες της Θεσσαλονίκης που αντιδρούν στα νέα μέτρα.
ι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για το "μνημόνιο 2", η συζήτηση για το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το μεσημέρι στη Βουλή σχετικά με τη νέα δανειακή σύμβαση και τη λήψη νέων μέτρων.

--
Ανάρτηση Από τον/την Σπύρος Κουζινόπουλος στο Φάρος του Θερμαϊκού τη 2/12/2012 11:44:00 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου