THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

Σας προκαλώ κύριε Αλεξανδρή, να μετατρέψετε το νέο δήμο Θερμαϊκού σε πρότυπο τόπο κατοικίας για  τους δημότες του.
Σας προκαλώ να ακολουθήσετε μια ήπια ανάπτυξη  για την περιοχή που θα εξασφαλίσει στους κατοίκους ΄πραγματική ποιότητα ζωής και θα παρέχει επαρκείς θέσεις εργασίας εντός των ορίων του δήμου
 Σας προκαλώ να εκμεταλλευτείτε με σωστό τρόπο΄ΟΛΑ τα πακέτα χρηματοδότησης γιατί λεφτά υπάρχουν, αρκεί να μπείτε στον κόπο να τα διεκδικήσετε (παράδειγμα προς μίμηση η Ανάβρα Μαγνησίας http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/87511-aiuana-iaaicossao-ia-aeecieeue-uneue-dhnueoodhi-aeeaoeinaoeeue-adhue-oa-ueea.html )
Σας προκαλώ, τα έργα που πραγματοποιείτε να έχουν στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και όχι την ένταξή τους στο επόμενο διαφημιστικό φυλλάδιο (που σημειωτέο δεν ήταν καθόλου οικολογικό - άρα "ντεμοντέ")
Σας προκαλώ να βάζετε προτεραιότητες στα έργα, και να πραγματοποιείτε πρώτα αυτά για τα οποία υπάρχει άμεση ανάγκη, όπως το πόσιμο νερό (νερό=νεαρό ύδωρ=ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ) καλής ποιότητας. Αν συνδεθεί η περιοχή με τον Αλιάκμονα είναι νομίζω αυτονόητο πως ούτε καλό ούτε φρέσκο θα είναι το νερό μας. Χρησιμοποιείστε την εξυπνάδα σας να βρείτε λύσεις για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων εντός των ορίων του δήμου και όχι μόνο για το πως θα κερδίσετε τις εκλογές.
Σας προκαλώ να δημιουργήσετε θέσεις εργασίας χωρίς να κάνετε τεμενάδες στους "μεγάλους " επενδυτές, που το μόνο που ΔΕΝ θα κάνουν, είναι να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας.
Σας προκαλώ να λύσετε το πρόβλημα της σχολικής στέγης.
Σας προκαλώ να δώσετε λύση στα θέματα ενεργειακής ταυτότητας των κτηρίων και κυρίως των δημοσίων, καθώς και στην ενεργειακή αυτονομία αυτών (η προθεσμία λήγει  το 2020 και θα τρώμε πάλι πρόστιμα από τους εταίρους μας - το 2020 δεν είναι και τόσο μακριά, εκτός και αν ποντάρετε στο ότι τότε δεν θα είστε δήμαρχος).
Προκαλώ εσάς και όσους στήριξαν την εκλογή σας να εργαστούν για να γίνει ο νέος δήμος Θερμαϊκού ένας αξιοζήλευτος τόπος διαμονής.

Αν πραγματικά θέλετε να εργαστείτε για τον τόπο αυτόν (και χωρίς παρεξήγηση μα μέχρι τώρα δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο - δεν έχετε κάνει καμία φανερή κίνηση για την αποπεράτωση του έργου αλλαγής των σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο για παράδειγμα), πιστέψτε με θα έχετε ΠΟΛΛΗ βοήθεια