THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Οι χιλιάδες πραιτοριανοί μπάτσοι προφύλαξαν τον "καίσαρα" που έπαιζε κρυφτό με τους Θεσσαλονικείς


Η αστυνομοκρατούμενη πόλη κατάφερε  να αποθαρρύνει τον κύριο κορμό των οικογενειαρχών να κατεβούν και να αρθρώσουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο παραπαίον καθεστώς.
Ακόμη και ο Μπουτάρης, αποθάρρυνε με δηλώσεις του τους αγανακτισμένους πολίτες, φοβούμενος ότι θα αντιμετώπιζε καταστροφές που θα αμαύρωναν την "επιτυχημένη" θητεία του.
Οι συγκεντρώσεις παρά τους αποκλεισμένους δρόμους, από τις στρατιές των μάτσων του καθεστώτος, και πλήθος είχαν αλλά και παλμό και κυρίως συνθήματα που ήταν ιδιαίτερα προσβλητικά για την κλίκα που υπακούοντας στις πιέσεις των εντολέων της, νομίζει πως κυβερνά.
Η χρήση χημικών (χωρίς όμως να υπάρξουν προκλητικές επιθέσεις σε πολίτες) σαφώς πολλαπλάσιων από πέρσι δυσκόλεψε την προσπάθεια συγκρότησης των μπλογκ διαμαρτυρίας κοντά στο Βελλίδειο.
Παρόλα αυτά όμως και συλλήψεις είχαμε και πετροπόλεμος έγινε και άφθονα χημικά πέσανε και κάδοι πήρανε φωτιά.





Ακτιβιστής

Αναρτήθηκε από ivan on 11.9.11

Ταχυδρομικά περιστέρια .


Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ αναγνώστη ,
Πριν ανακαλυφθεί η σύγχρονη τεχνολογία (τηλέτυπος , τηλέφωνο , φαξ , ασύρματος κλπ) , η επικοινωνία , κυρίως στην άμυνα και πρωτίστως στα απόρρητα θέματα , γίνονταν με ταχυδρομικά περιστέρια .

Βέβαια σήμερα , όπως προανέφερα , λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας , ο τρόπος αυτός επικοινωνίας δεν υφίσταται . Παρά ταύτα όμως υπάρχουν κάποιοι λάτρεις των ταχυδρομικών περιστεριών οι οποίοι μάλιστα διοργανώνουν αγώνες (ταχύτητα αποστολής μηνυμάτων) και απονέμουν βραβεία με έπαθλα .
Ένα τέτοιο λοιπόν ταχυδρομικό περιστέρι μπήκε στο σπίτι μου απ’ το ανοικτό παράθυρο και είχε στο πόδι του ένα σημείωμα που έγραφε : 100.000 ευρώ , ίσως και παραπάνω , τα κινητά τηλέφωνα της τετραετίας του πρώην Δήμου Επανομής .
Για να είμαι ειλικρινής αρχικά εξεπλάγην απ’ το σημείωμα και το περιεχόμενο του , αλλά πολύ σύντομα , άρχισαν να έρχονται στο μυαλό μου διάφορα δημοσιεύματα του ακτιβιστή αλλά και γεγονότα του δημοτικού συμβουλίου στα οποία ήμουν παρών και άρχισα να κάνω διάφορους συνειρμούς .
Τώρα πια είμαι πεπεισμένος πως ο κ. Οικονομίδης θα ψηφίζει κάθε πρόταση – θέμα που φέρνει προς ψήφιση η δημοτική αρχή . Οι λόγοι ; προφανείς . Ο κ. Οικονομίδης είναι πανέξυπνος και μόνο όταν δέσει τον Γάιδαρο του ίσως αντιδράσει . Λέω ίσως .
Βέβαια , ελλοχεύει ο κίνδυνος , μια κι έγινε η αρχή , κάθε τόσο να έρχεται κι από ένα ταχυδρομικό περιστέρι με μηνύματα στο σπίτι μου και το θέμα να παίρνει δημοσιότητα , που δεν υπήρχε η δυνατότης στο παρελθόν , για τον πρώην Δήμο Επανομής και της διοίκησης Οικονομίδη.

Αναρτήθηκε από ivan on 11.9.11

Αφιέρωμα στο ΚΑΠΠΑ 2000...συνέχεια

Σας μεταφέρω την ροή σχολείων από το άρθρο Αφιέρωμα στο ΚΑΠΠΑ 2000 το οποίο είχα αναδημοσιεύσει από τον ακτιβιστή (από εκεί και η ροή σχολείων) γιατί περιέχουν πολύτιμες πληροφορείες για το έργο όπως και την αγανάκτησή μου για όσους δεν έχουν τα κότσια να λένε την γνώμη τους αυτοπαρουσιαζόμενοι, παρά κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.





Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...




η μοναδικη ικανοτητα του κ ματζαρη ηταν να κανει ενα προσωπικο μαγαζι δωριζοντας 45-50-55στρεμματα απο την περιουσια των δημοτων για να δημιουργηθει ενας ανεξαρτητος
μυστικοπαθης οργανισμος.
ισοβια μελη ισοβια γενικη συνελευση .
μπορειτε να μας πειτε τα ονοματα των μελων του Κ.Α.Π.Π.Α?
στην κατασταση στην οποια βρισκεστε φταιτε εσεις οι ιδιοι γιατι τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κολους.
ο τιτλος Κ.Α.Π.Π.Α ΠΑΣΟΚ ΣΑς ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να επιστρεψετε ολη την εγκατασταση η οποια ανηκει στους δημοτες του θερμαικου.
Η ικανοτητα σας κ ματζαρη θα φαινοταν εαν ολη αυτη την εγκατασταση την εκανε ενας οργανισμος του δημου και οχι ενα ξενο σωμα στο οποιο δωρισατε την περιουσια των δημοτων και τωρα τους ζητατε και χρηματα για να το συντηρισουν .
7 Σεπτεμβρίου 2011 8:42 μ.μ.




Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...




οχι
8 Σεπτεμβρίου 2011 7:47 μ.μ.





Ανώνυμος Ο/Η Μαρία Γεωργιάδου-Ιατροπούλου είπε...




Προφανώς ο ανώνυμος σχολιαστής να ξεχνάει ή να μη γνώριζει την επιτυχημένη θητεία του κ.Ματζάρη ως δημάρχου και των έργων που χάρισε στο δήμο όπως 2 κλειστά γυμναστήρια, γήπεδα 5*5, τεννις ,σχολεία και η ολοκλήπωση διαδικασιών, για να αρχίσει να κτιζεται το πολιτιστικό κένρο και πλήθος άλλων έργων.
Σίγουρα δεν γνωρίζει ότι δε χρειαζόταν τη συγκεκριμένη θέση,για να καταξιωθεί,είναι ηδη καταξιωμένος.
Μερικοί δε θέλουν να το ακούν, πόσο μάλλον να το πιστεύουν.

Εγινε πρόεδρος του Κ.Α.Π.Π.Α κατ'απαίτηση όλου του Διοικητικού συμβουλίου και όλων τωνεργαζομένων του κέντρου.

Τα 11 μέλη του Διοικητικού συμβουλίου είναι εκπρόσωποι των συλλόγων Αμεα και εκπρόσωποι των δήμων Θερμαικού και Θέρμης ο ανώνυμος σχολιαστής μπορεί να έρθει να τα γνωρίσει, καθώς και να γνωρίσει τουσ 9.500μ στεγασμένους χώρους που αποτελούν το μεγαλύτερο παραολυμπιακό κέντρο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των Βάλκανίων.
Για να γνωρίζει λοιπόν,ο ανώνυμος αναγνώστης, ενα τέτοιο έργο χρηματοδοτημένο από την Ευρωπαική ΄Ενωση κατα 75% και κατα 25% από εθνικούς πόρους και χρήματα του ΟΠΑΠ δε μπορούσε να γίνει από το Δήμο,αλλά για το Δήμο.
Είναι ένα εργο που ανήκει στους δημότες.Οσοι θέλουν λοιπόν να είναι στο πλάι των δημοτών και των Αμεα επίσης αν μη τι αλλο θα πρέπει να δείχνουν την αλληλεγγύη τους και την εμπρακτη βοήθεια σε τέτιου είδους έργα.
Είμαστε λίγοι και δεν επιτρέπεται να επιτιθέμεθα σε τέτοιου είδους έργα,αλλά να βοηθάμε.
Σε όποιο άλλο μέρος του κόσμου γινόταν κάτι τέτοιο,όλοι οι δημότες θα προσέτρεχαν να το κρατήσουν ζωντανό,γιατί είναι το διαμάντι της περιοχής.
ΝΤΡΟΠΗ!ΝΤΡΟΠΗ!ΝΤΡΟΠΗ!
Ενας τέτοιος ευαίσθητος φορέας είναι πέρα απο κάθε εμπάθεια και η πιο μεγάλη κατάντια να κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία.
Θα καλούσαμε τον ανώνυμο αναγνώστη και σχολιαστή, αν έχει θάρρος πραγματικό να έρθει να παλέψει μαζίμας και μαζί με όλους τους Δημότες ,για να μη κλείσει ένα τέτοιο κέντρο που τιμά το δήμο μας.
8 Σεπτεμβρίου 2011 9:15 μ.μ.







Ανώνυμος Ο/Η ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...




Δημοκρατια με ισοβιο προεδρο και με διορισμενη την πλειοψηφια του δσ,,,,σε συλλογο ειναιδημοκρατια?,,Υπαρχει και το μουσειο αθλητισμου στο καυτατζογλιο(και εκει το ιδιο ονομα)φεουδα του μπενυ,,,μια ζωη μερικοι κανουν μνημοσυνα με κολυβα αλλων,,,αυτη ειναι η αξια τους,,,μαριονετες..........κομματοσκυλα που δαγκωνουν για ενα ξεροκοματο.βεβαια φετος το καππα παρουσιασε πολυ καλυτερο εργο απο το ανυπαρκτο πολιτιστικο κεντρο του δημου.
9 Σεπτεμβρίου 2011 12:36 π.μ.







Ανώνυμος Ο/Η Μαρία Γεωργιάδου Ιατροπούλου είπε...




τοπροηγούμενο σχόλιο απάντηση στο αντίστοιχο του κ ΚΑΡΙΏΤΗ ειναι της Μαρίας Γεωργιάδου Ιατροπούλου
10 Σεπτεμβρίου 2011 8:36 μ.μ.



 



Blogger Ο/Η Αντώνης είπε...




ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΠΠΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΠΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ
Ας μου επιτραπεί να απαντήσω ως άμεσα θιγόμενος σε δημοσιεύματα που γράφτηκαν, το ένα στο φύλλο 10 του έντυπου «ΠΕΡΑΙΑ» (Σεπτέμβριος 2007) και το άλλο στο έντυπο ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Σεπτέμβριος 2007)
Η απάντησή μου θα καλύπτει και τα δύο δημοσιεύματα ανεξάρτητα τι γράφτηκε στο κάθε ένα ξεχωριστά και αυτό γιατί διαπιστώθηκε πως ό,τι γράφτηκε ήταν μεταφορά ψευδών πληροφοριών από την σημερινή Διοίκηση του Δήμου.
Αναφέρθηκε στο δημοσίευμα ότι
1) Ο τέως Υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε το ΚΑΠΠΑ 2000 «για να βολέψει κάποιους συνεργάτες του.»
Απάντηση
Το έργο εντάχθηκε στο ΕΛΛΑΔΑ 2004 μετά από συντονισμένες ενέργειές του Δήμου Θερμαϊκού, όλων των συλλόγων ατόμων με ειδικές ικανότητες, της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας. Φορέας μάλιστα υλοποίησης του έργου είναι η Νομαρχία και όχι φυσικά ο Ε. Βενιζέλος.
2) Ο Αντώνης Ματζάρης δώρισε στο ΚΑΠΠΑ έκταση 85 στρεμμάτων.
Απάντηση
Ο Αντώνης Ματζάρης δεν μπορούσε να δώσει καμιά έκταση στο ΚΑΠΠΑ 2000 αφού δεν είχε τη νομική δυνατότητα. Την έκταση των 50 στρεμμάτων έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαικού στο ΚΑΠΠΑ μόνο προς ΧΡΗΣΗ με τις αποφάσεις 41/2001 και 88 / 2001
3) Ο Δήμος Θερμαϊκού υπέγραψε μια σύμβαση με το ΚΑΠΠΑ και του δίνει ετησίως 200000 € για λειτουργικά έξοδα.
Απάντηση
Σε καμιά απόφαση του ο Δήμος δεν ανέλαβε την υποχρέωση να επιχορηγεί το ΚΑΠΠΑ με 200000 €. Το σωστό είναι ότι ο Δήμος δεσμεύτηκε με την ….απόφασή του να δίνει έως 40000 € το πολύ κυρίως σε κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος γιατί η αίτηση ηλεκτροδότησης έγινε από το Δήμο ΕΠΕΙΔΗ ο Δήμος έχει την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ της έκτασης των 50 στρεμμάτων που βρίσκεται το ΚΑΠΠΑ.
4) Στα γήπεδα του ΚΑΠΠΑ θα έχουν την δυνατότητα να αθλούνται τα Σωματεία της περιοχής ΔΩΡΕΑΝ.
Απάντηση
Σε καμία απόφαση του ο Δήμος δεν είπε ότι οι κάτοικοι και τα ΣΩΜΑΤΕΊΑ του Δήμου θα αθλούνται ΔΩΡΕΑΝ.
ΔΩΡΕΑΝ αθλούνται μόνο τα άτομα με ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ πράγμα για το οποίο πρέπει να συμφωνούμε όλοι μας.
5) Ο Δήμος εξαιτίας του Ματζάρη πιάστηκε κορόιδο στο θέμα της συνδιοίκησης με το ΚΑΠΠΑ.
Απάντηση
Ο Δήμος συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε μέλη γιατί πέραν των 3 συμβούλων παραβρίσκονται σαυτό ο κ Α. Ματζάρης και ο κ Χρ Κόντος κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού πράγμα που δίνει στο Δήμο ένα σαφές πλεονέκτημα στα διοικητικά του ΚΑΠΠΑ.
Αν κάτι νοσεί δεν είναι ούτε ο Δήμος ούτε το ΚΑΠΠΑ αλλά η ευαισθησία ωρισμένων απέναντι σαυτή τη μεγάλη οικογένεια των ατόμων με ειδικές ικανότητες. Αυτή η έλλειψη ευαισθησίας τους κάνει να συκοφαντούν το ΚΑΠΠΑ και τους ανθρώπους που το υπηρετούν ΑΜΙΣΘΙ με απώτερο σκοπό να το κλείσουν.
Ένα έργο μοναδικό στην Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι κυρίως από το Δήμο να το λοιδορήσουν και να το συκοφαντήσουν.
Ας σημειωθεί ότι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΠΑ ήταν μεχρι πρότινος ο γνωστός γιατρός της Θεσσαλονίκης κ Ν Μακραντωνάκης στέλεχος της Ν.Δ, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του κ. Β. Παπαγεωργόπουλου.
Τώρα είμαι εγώ και νιώθω περήφανος που προσφέρω.
Αντώνης Μάτζάρης
υ.γ 1
ο κ ανώνυμος είναι γνωστός.
υ.γ 2 Ο φίλος μου ο Καριώτης πάντα εύκολος στις επικρίσεις του.Άραγε κάποτε θα κάνει αυτοκριτική;
11 Σεπτεμβρίου 2011 2:38 μ.μ.





Ανώνυμος Ο/Η ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...




ΑΝΤΩΝΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ,,,,,ΛΟΙΠΟΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ?? ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ,,,ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΑΠΕΤΥΧΕ.
11 Σεπτεμβρίου 2011 5:31 μ.μ





Blogger Ο/Η ivan είπε...




Γιώργο

είναι γεγονός ότι το χιούμορ σώζει (κυριολεκτικά και μεταφορικά), αλλά αφού μάλλον δεν έχεις διάθεση να κάνεις αυτοκριτική λόγω πάχους (όπως διατείνεσαι) θα σε παρακαλούσα να πληροφορήσεις τους αναγνώστες του Ακτιβιστή:
Η τοποθέτησή σου από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΔΣ της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού συνιστά αποτέλεσμα συμφωνίας και (προ)συνεννόησης, έμπρακτη αναγνώριση της βοήθειας την οποία κατά καιρούς της παρείχες ή συνεργασία λόγω των επιτυχημένων εκδρομικών προσπαθειών σου προς την Τουρκία ;
11 Σεπτεμβρίου 2011 6:50 μ.μ.







Ανώνυμος Ο/Η ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...




θα φυγουμε απο το θεμα,,,,,Αλλα αφου ρωτας θα σου απαντησω ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ,(αρχη μου).Πριν 2 βδομαδες δεχθηκα ενα τηλεφωνημα απο τον κυριο Αλεξανδρη,,,που μου ζητησε να ειμαι ενα απο τα μελη του 11μελλους συμβουλιου της τουριστικης επιχειρησης,,,που μετεχουν 3 εκπροσωποιτου σωματειου καταστηματαρχων ενος η δυο απο αντιπολιτευση,,2 πολιτων,κλπ,,,Με κριτιριο οπως μου ειπε την μακροχρονη προσφορα μου στα πολιτιστικα του τοπου μου και της χωραςμου,,τη προσφατη αναγνωριση μου και την διακριση μου απο τον οικουμενικο ελληνισμο,απο την μακοχρονη θετικη προσφορα μου στα πολιτιστικα της θεσσαλονικης,,,τον ευχαριστησα και ειπα οτι θα του απαντησω,,,Πηρα την γνωμη των φιλων μου,της παραταξης που με εξελεξε,,και ανθρωπων που ειναι στο προσκηνιο της πολιτικης του θερμαικου..Η γνωμη τους ηταν οτι θα ειμαι χρησιμος για τον δημο,,εστω και σαν ενα απο τα 11 μελη...ευτυχως που δεν εχει καποια αμοιβη,,αλλοιως δεν ξερω και γω τι θα ακουγα.ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΑΙ ,,και μαλιστα θελω να προσφερω στον τοπο μου,,μιας και ολο τον κοσμο εχω γυρισει και ειμαι γεματος με εικονες,,,και με επιχειρησεις με τεραστιους τζιρους ειχα παρε δωσε,,,και εκατονταδες προτασεις εχω στις αποθηκες του μυαλου μου.ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ,,,ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ. οπως και του ειπα οτι θα προσπαθησω να διεκδικω το αξιωμα του συμπαραστατη του δημοτη. Ο Κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ και παλαιωτερα με πρωτεινε ν αναλαβω το πολιτιστικο κεντρο ,στην προηγουμενη τετραετια του,,και μαλιστα με μισθο,,,και αρνηθηκα αν και τα χρηματα ειχα μεγαλη αναγκη,,,και ηθελα να προσφερω,,.Νομιζω Χρηστο η συμμετοχη μου αυτη ειναι μια ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ προταση,,,και με την τρελλα μου να ειμαι παρων στην πορεια του τοπου μου ,συμμετεχω...και ειμαι υπολογος και υπευθηνος για τις θεσεις μου,,,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΓΡΑΠΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ,,που ειναι προτασεις και μιας ομαδας πολιτων που αποφασιζουμε μαζι.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ,,Ισως αν με γνωριζες καλυτερα θα καταλαβαινες την φιλοσοφια μου και τις προθεσεις μου.Ελπιζω και συ να συμμετεχεις σε μια προταση για τουρνουα σκακι..οπως συμμετειχες με τον κυριο Τατιανο,,χωρις βεβαια να σε κατηγορησει κανεις οτι σε χρησιμοποιησαν ως γραναζι για την προβολη του Αλεξανδρη.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΩ ΑΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΕΣΟΨΥΧΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ..και προσοχη δεν ειμαι πολιτικος,,,ενας απλος πολιτης ειμαι που εχω ψωρα με την προσφορα στον τοπο μου,,,παντα ΑΙΡΕΤΟΣ,( Στις πρωτες θεσςις,,εκφραζωντας καιτις αποψεις αυτων που με στηριζουν..ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΑΝΑΡΙΧΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,,,,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,,,ΤΟ ΓΡΑΦΩ.ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΕ ΜΕ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟ,,ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,,,,ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.
11 Σεπτεμβρίου 2011 9:37 μ.μ.






ακολουθεί η δική μου θέση στο θέμα....

Είναι τουλάχιστον δειλία το να κρύβεται κανείς πίσω από την ανωνυμία...και οι δειλοί δεν ξέρω τι νόημα έχει να ανακατεύονται στα κοινά αφού δεν έχουν σκοπό να προσφέρουν παρά να ανακατώσουν. Ας δώσουν πρώτα ένα κομμάτι από  τον εαυτό τους΄δίχως αντάλλαγμα κι έπειτα ας μπουν και στην κουβέντα. Είναι εύκολο να κριτικάρεις τους άλλους από την κρυψώνα σου και δύσκολο να προσφέρεις στο σύνολο...αν θυμάμαι καλά, οι αρχαίοι μας πρόγονοι αυτούς τους ονόμαζαν ιδιώτες...από όπου εξελίχτηκε το αγγλικό idiot.
Όσο για το ΚΑΠΠΑ μακάρι να είχαμε και άλλες τέτοιες εγκαταστάσεις και ας λειτουργούσαν με το ίδιο καθεστώς που δεν βλέπω να έχει δηλαδή και κάτι μεμπτό...το παρακολουθώ αρκετό καιρό και το μόνο που  μπορώ να πω σχετικά είναι ΝΤΡΟΠΗ σε όσους το  εγκατέλειψαν και δεν φρόντισαν για την αποπεράτωσή του. Είθε να παραχωρήσει και η τωρινή διοίκηση του δήμου όσες εκτάσεις είναι απαραίτητες για ανάλογα έργα για να αναπτυχθεί η περιοχή μας όπως τις αξίζει και να βρεθούν άτομα που να δεχτούν να εργαστούν γι' αυτό όσο εργάστηκε και ο κύριος Ματζάρης και ακόμα εργάζεται και αγωνίζεται αντί να ιδιωτεύει κάπου ΑΝΩΝΥΜΑ και να κριτικάρει τους άλλους.
Όσο για το σχόλιο  του Γιώργου Καριώτη ...επειδή γίνετε προσπάθεια από αρκετούς ενεργούς πολίτες για την "άνθηση" θα έλεγα του τόπου (τι να κάνουμε τον αγαπάμε και δεν μπορούμε να τον βλέπουμε να μαραζώνει...)και θα παρουσιαστεί λίαν συντόμως, ας μην προτρέξω και σας παρακινήσω να ξανασχολιάσετε βιαστικά και ανώνυμα....θα κάνετε υπομονή (καταλαβαίνω ότι σας είναι δύσκολο) για να σχολιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις. Ελπίζω να έχετε να προσθέστε και εσείς ένα λιθαράκι σ' αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο ...γιατί η ανώνυμη κριτική σας γίνεται σκόνη και την παίρνει ο άνεμος.