THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!

1η Συνάντηση Ενεργών Πολιτών Θερμαϊκού PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 27 Νοέμβριος 2010 18:15
Οι εκλογές τελείωσαν αφού μας έδωσαν την εντύπωση πως μάλλον τίποτα δε δείχνει να αλλάζει στον τόπο μας.
Έκδηλη είναι η απογοήτευση σημαντικού μέρους των πολιτών και από το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα αλλά και από το  αποτέλεσμά του.
Φυσικά ένα κομμάτι των δημοτών αισθάνεται νικητής των εκλογών, κυρίως εξ αιτίας της τελικής επικράτησης του  συνδυασμού που υποστήριξαν.
Φωνές όμως και από αυτό το χώρο φτάνουν στα αυτιά μας ....
που λένε πως με τα ίδια υλικά δεν μπορείς να χτίσεις καλύτερο οικοδόμημα. Και εμφιλοχωρεί κι εδώ κάποια έκδηλη υποψία απαισιοδοξίας.
Επειδή ήδη είμαστε ένα μήνα πριν την ενοποίηση υπηρεσιών των τριών δήμων και διαπιστώνουμε πως δεν έχουν δρομολογηθεί οι αναγκαίες και ικανές πολιτικές που θα προετοιμάσουν την επόμενη μέρα.
Επειδή πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε ένα τόνο αισιοδοξίας για τις δύσκολες μέρες που έρχονται στο δήμο αλλά και για τις σκληρές κι απάνθρωπες συνθήκες που  αντιμετωπίζουμε από την  πολιτική της τρόικας και της εγχώριας κεντρικής κυβέρνησής της.
Επειδή οι ενεργοί πολίτες έχουν υποχρέωση να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Οργανώνουμε  και καλούμε,  μέσω του Ακτιβιστή, σε μια συνάντηση ενεργών πολιτών που διακατέχονται από τις ίδιες ή παρόμοιες ανησυχίες και προβληματισμούς.
Σε μια συνάντηση που θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μια ένωση ενεργών πολιτών Θερμαϊκού. Χωρίς καταστατικά, δεσμεύσεις και πρωτοκαθεδρίες.
Για μια κίνηση που όχι μόνο θα ελέγχει το δημοτικό γίγνεσθαι, αλλά θα προσπαθήσει να δώσει ρυθμό και τον κατάλληλο βηματισμό στα δρώμενα του Δήμου με πρωτοβουλίες που θα αναλάβει και προτάσεις που θα καταθέτει.
Ας βοηθήσουμε συμμετέχοντας και καταθέτοντας τις προτάσεις μας όσοι αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Ας κάνουμε μια ελπιδοφόρα αρχή!!
ΚΥΡΙΑΚΗ στις 5 του Δεκέμβρη, στις 11 πμ, στο πατάρι του καφέ - Δωδώνη (στην πλατεία της Περαίας).