THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

των φρονίμων τα παιδιά, πριν ... διψάσουν ενεργούν....

Προβλήματα υδροδότησης στην Άνω Περαία - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι !!!

από τον ακτιβιστή

Θα ηταν ενδιαφερον να κανετε ενα μικρο ρεπορταζ για την διακοπη υδροδοτησης στην Ανω Περαια, στα σπιτια που βρισκονται επι τις Ολυμπιαδος-Σμυρνης-Νικης-Κυπρου(δε ξερω αν υπαρχει κ σε αλλα οικοδομικα τετραγωνα παρομοιο προβλημα).
Το νερο κοπηκε χθες το απογευμα περιπου στις πεντε η ωρα. Επανηλθε για λιγο το ξημερωμα(γυρω στις εξι το πρωι) και σταματησε ξανα. Εκτοτε, μεχρι αυτη την ωρα(16:45) παραμενουμε χωρις νερο πολλες οικογενειες.
Το ιδιο πραγμα ειχε συμβει και την προηγουμενη εβδομαδα.

Περιμενω να ενημερωθειτε κ να μας ενημερωσετε αμεσα, διοτι ο δημος αδρανει να βγαλει μια ανακοινωση.
Ειναι κριμα να κανουμε καταγγελια και να φωναζουμε τον εισαγγελεα για την ελλειψη νερου διχως προειδοποιηση απο τον Δημο και την ΕΥΑΘ. Ηδη πολλοι γειτονες σκεφτονται να κινηθουμε ομαδικα μεσω νομικων διοτι εχουμε εξοργιστει(ειδικα οσοι εχουν παιδια).

Ενας δημοτης.

Ακτιβιστής: Οι πρώτες πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν την καταγγελία και αναφέρουν ιδιαίτερα οξυμένο πρόβλημα που οφείλεται στην ελλειμματική παροχή νερού. Επιβεβαιώνεται ότι δεν επαρκούν οι γεωτρήσεις. Με μια νέα γεώτρηση επιχειρείται να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα. Μέχρι να γίνει αυτό υπάρχει φόβος ότι οι διακοπές θα συνεχιστούν.
Κάποτε θα πρέπει με μακρόπνοους σχεδιασμούς και προγράμματα ΕΣΠΑ να δοθεί οριστική λύση. Τι καλά θα ήταν αν τα 2.805.500, και ενδεχόμενα πολλαπλάσια ποσά, δινόταν για την αποκατάσταση των χρονίων ζητημάτων της υδροδότησης και της καθαριότητας;

Σχετικές αναρτήσεις:

Όταν λεφτά υπάρχουν ....και σπαταλιούνται.