THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ήρθ' ο βουλευτής στο χωριό, βόλτες από κει κι από δω, μοιράζει υποσχέσεις στους αγρότες.....

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

"κλεμμένο" από τον  Αιθερόπλωο

 

 

       Μούρθε στο νου ο Μπακαλάκος, με το τραγούδι του τίτλου, μαθαίνοντας ότι την Κυριακή ήρθε στην Επανομή ο μέγας αντιπεριφερειάρχης seigneur Τsamaslis για εθιμοτυπική (sic) επίσκεψη - βλέπε βολιδοσκόπιση εν' όψει εκλογών και κίνηση στήριξης στον Καζάκη, μετά τα πρώτα δειλά βήματα δραπέτευσης του Αntoni απ' το μαντρί του Αλεξανδρή.
κι επειδή διάβαζα πολύ "μικρό σερίφη" γύρω στο '70, είναι σα να έβλεπα τον Τζιμ Άνταμς να έρχεται καβάλα στ' άλογο να σώσει τον Τσιπιρίπο που κινδυνεύει.
Πάντως το story περιελάμβανε και μια μίνι ενημέρωση περί υδροβιότοπου, μετά το θόρυβο που δημιούργησε ο Κίνηση Πολιτών, για το κατά πόσο το έργο αλλά και τα ευρά που θα πέσουν στο έργο θα έχουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την αναβάθμιση της περιοχής.
Καθησύχασε λοιπόν ο "μεγάλος" τους ιθαγενείς, ότι τίποτα από αυτά που ακούγονται δεν ευσταθεί κι ότι το έργο θα αναβαθμίσει την περιοχή, παρόλα όσα ακούγονται από κάτι άπλυτους αναρχοσυριζαίους που δε θέλουν την ανάπτυξη στην Επανομή!!!
Κι έτσι, ενώ υπήρχε ένα κλίμα και μια διάθεση ενδιαφέροντος για την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά όλους μας, από το βράδυ της Κυριακής επικράτησε πάλι το δόγμα του "πίστευε και μη ερεύνα". 
- Μα, αφού το είπε ο "μεγάλος". Δε ξέρει μήπως αυτός και ξέρετε εσείς;
- Τα λέτε επίτηδες γιατί μάθατε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος και προσπαθείτε να του χαλάσετε το image! (wow)
- Τρομάξαμε να φέρουμε χρήμα στην Επανομή για ένα έργο και σεις αντιδράτε... απ' τον Τσαμυρτζή (βλ. χούντα) έχει να πέσει φράγκο στο χωριό μας!!!!
        Αυτά και άλλα πολλά τέτοια ακούστηκαν και ακούγονται από τους "νοικοκυραίους" που είχαν την "ευτυχία" να είναι ομοτράπεζοι του "Ομπάμα της περιφέρειας" προχτές στο καφενείο της πλατείας. Και μάλωσαν κιόλας στο τέλος για το ποιος θα πρωτοκεράσει τον πολιτικάντη. 
Υ.Γ. Αι σιχτίρ πάλι... αυτός ο τόπος δε πρόκειται να συνέρθει ποτέ απ' το overdose της δεξιάς...