THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το Κρατικό Μπαλέτο της Μόσχας "Μπεριόσκα" στο Μέγαρο Μουσικής

Το Κρατικό Μπαλέτο της Μόσχας "Μπεριόσκα" στο Μέγαρο Μουσικής
Το καλύτερο λαογραφικό μπαλέτο στον κόσμο Μπεριόσκα, έρχεται απόψε στο Μέγαρο Μουσικής για μία μεγαλειώδη παράσταση. Το Κρατικό Μπαλέτο της Μόσχας...
έχει εμφανιστεί σε πάνω από 80 χώρες και στις πέντε ηπείρους, κερδίζοντας τον θαυμασμό εκατομμυρίων θεατών.
Δημιουργός του Μπαλέτου ήταν η εξέχουσα σοβιετική χορογράφος Ναντέζντα Ναντεζντίνα, που για την προσφορά της τιμήθηκε με τους ανώτατους τίτλους στη Σοβιετική Ένωση (Ηρωίδα της Σοσιαλιστικής Εργασίας, Καλλιτέχνιδα του Λαού της ΕΣΣΔ, Κρατικά παράσημα και μετάλλια της ΕΣΣΔ).
Να σημειωθεί πως το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης τίμησε το Μπεριόσκα με Χρυσό Μετάλλιο, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη του καλλιτεχνική προσφορά.
Η παράσταση ξεκινάει στις 21:00 και οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 20€ (φοιτητικά - μαθητικά), 30€, 40€, 50€, 60€

Ο Elvis Costello "solo" αύριο στο Μέγαρο Μουσικής!

Ο Elvis Costello "solo" αύριο στο Μέγαρο Μουσικής!
Κονσέρτο που θα αφήσει εποχή θα δώσει αύριο Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής ο ζωντανός θρύλος του ροκ...
Elvis Costello. Ο διάσημος βρετανός, ιρλανδικής καταγωγής τραγουδοποιός και πολυβραβευμένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, θα παρουσιάσει μία πρωτόγνωρη κι ανεπανάληπτη ακουστική εμπειρία. Με εμφανή τα σημάδια της ανανέωσης από τη μετακόμισή του στον Καναδά και το γάμο του με την εξίσου διάσημη τραγουδίστρια Diana Krall, o "περιηγητής του ρoκ, της τζαζ, της σόουλ και της κλασικής μουσικής" ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του, απρόσμενα ανατρεπτικός κι’ αυτήν τη φορά, με μόνη παρέα του, τη δική του κιθάρα! Ένας από τους σταθμούς του η χώρα μας και η Θεσσαλονίκη, ώστε το ελληνικό κοινό να’ χει την ευκαιρία να απολαύσει από πολύ - πολύ κοντά, μία μοναδική μελωδική περιπλάνηση στις καλύτερες στιγμές μίας μεγαλειώδους καριέρας.
Τιμές εισιτηρίων: 30€ (μαθητικά-φοιτητικά), 45€, 55€, 65€, 90€