THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

αυτή την Κυριακή 12/02/2012 στις 12 το μεσημέρι



Πικετοφορία, διοργανώνει αυτή την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, στην Περαία, η "Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού", προκειμένου και οι δημότες του δήμου Θερμαϊκού να στείλουν ένα ηχηρό ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο, να μην ψηφιστεί η συμφωνία και να ανατραπεί η συγκυβέρνηση που αλυσοδένει τους εργαζόμενους.

Στην ανακοίνωση της "Λαϊκής Επιτροπής" αναφέρονται τα ακόλουθα:
"Όλοι στους δρόμους. Όλη η Ελλάδα άπαρτο κάστρο αγώνα
Κυριακή 12/2 στις 12 το μεσημέρι όλοι και όλες στην Περαία, στο παρκάκι απέναντι από το δημαρχείο (goody’s ), στην πικετοφορία που διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού για να στείλει και ο λαός του δήμου μας ένα ηχηρό όχι στο νέο μνημόνιο, για να μην ψηφιστεί η συμφωνία, να ανατραπεί η συγκυβέρνηση που αλυσοδένει τους εργαζόμενους. Ακόμα και αν πάρει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων, να μην μπορέσει να εφαρμοστεί στην πράξη η εκτέλεση του λαού, γιατί δεν θα μπορέσει να περπατήσει σε κανένα εργοστάσιο, σε κανένα χώρο δουλειάς. Για αυτό και ο λαός πρέπει τώρα να δείξει τη δύναμή του και την αποφασιστικότητά του. Αυτοί που εκμεταλλεύονται το λαό είναι μειοψηφία. Δεν υπάρχει ατομική λύση ξεσηκωμός παντού. Όλοι στη μάχη για την παρεμπόδιση των αντιλαϊκών μέτρων.
Η σάλπιγγα του ξεσηκωμού έχει σημάνει, μην μένεις θεατής, ένωσε τη φωνή και τη δύναμή σου με το εργατικό λαϊκό κίνημα, εμπιστεύσου τη δύναμη του δίκιου που λέει να χαίρεσαι εσύ αυτά που παράγεις με τον ιδρώτα σου.
ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Συντονιστική γραμματεία της Λαϊκής Επιτροπής".
.
.