THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο! ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?

 

από Iosif Elisavet την Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2012 στις 6:02 μ.μ.


Καθυστέρησε ο ενταφιασμός ,λόγω ελειψης, χώρου ταφής!
Το γεγονός συνέβη, στον Δήμο Θερμαικου,τοπικό διαμέρισμα Επανομής,σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα,συγγενεις και φίλοι της αποθανουσης,να παραμένουν εντός του Ναού και να αναμένουν την νεκρώσιμη Λειτουργία,την οποία καθυστερούσε ο Ιερέας,έως ότου του δοθεί "πράσσινο φως' από τα Δημοτικά κοιμητήρια !
Τό θέμα προξενεί πολλές και μεγάλες ανησυχίες στους Δημότες και απαιτουν ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ,από τους Δημοτικους άρχοντες!!

Παραχώρηση οικοπέδου για σχολείο

δημοσίευμα του "΄Φάρου του Θερμαϊκου"


Ένα νέο δημοτικό σχολείο για τους μαθητές των Νέων Επιβατών

Η πλήρης και οριστική μεταβίβαση οικοπέδου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέων Επιβατών στον δήμο Θερμαϊκού, για την ανέγερση στον χώρο αυτό εντός τριετίας δημοτικού σχολείου, επισφραγίστηκε με συμβολαιογραφικές πράξεις που υπογράφηκαν μεταξύ του δήμου και του συνεταιρισμού.


Με την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δήμος Θερμαϊκού, εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο, Ιωάννη Αλεξανδρή, πήρε στην πλήρη κυριότητά του το οικόπεδο 1.200 τ.μ., που βρίσκεται επί της οδού Λογοθέτη και της επαρχιακής Νέων Επιβατών – Νέας Μηχανιώνας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της γενικής συνέλευσης των μελών του Συνεταιρισμού, με σκοπό να ανεγερθεί σε αυτό, εντός τριών (3) ετών, σχολικό κτίριο, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Δημοτικού Διαμερίσματος των Νέων Επιβατών.
«Γι’ αυτό το λόγο, η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Γεώργιο Ταραμόπουλο και τα εξής μέλη για την ειλικρινή και απλόχερη παραχώρηση «ζωής», που έκαναν στον τόπο και τα παιδιά μας», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος:
Παλάζη Φίλιππο, Ταραμοπούλου Αναστασία συζ. Γεωργίου, Γαβριηλίδου Καλλιόπη, Ζαρίφη Αλέξανδρο, Μαλτή Στυλιανό, Καργάκη Λεωνίδα, Λιβεριάδη Χρήστο, Ζαχαριάδη Μερκούριο, Παπακυριάκου Ευαγγελία συζ. Μαξωτόπουλου Άγγελου, Μαλτή Δημήτριο, Αναστασιάδου Παρασκευή, Μαλτή Αλέξιο, Νταμάρη Βασιλική συζ. Καργάκη Γρηγορίου, Μαδυτινό Ιωάννη, Ζαρίφη Βαλιάνο, Καγκάκη Νικόλαο και Καρυώτη Κυριαζή, καθώς επίσης και την δημοτική σύμβουλο, Ευτυχία Ζαριφέ.
Επίσης, η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί και τη δικηγόρο, Φρόσω Καριώτη, για τη διαμεσολάβηση, την αφιλοκερδή συμβολή και απρόσκοπτη βοήθειά της, εδώ και χρόνια, στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών

Μαζευτήκαμε και σήμερα (Τετάρτη, 18/1/2012) στον χώρο του ΚΑΠΗ Ν.Επιβατών. Και πάλι νέα πρόσωπα, κάτι πολύ ευχάριστο. Ο κόσμος σηκώνεται από τον καναπέ του. Αναζητά ους συνανθρώπους του για να αντιμετωπίσει από κοινού τα ολοένα αυξανόμενα προβλήματά του.
Η κουβέντα και πάλι γύρο από τα χαράτσια μέσω ΔΕΗ, με διευκρινήσεις και επιμέρους αναλύσεις για την στάση του "κράτους" της ΔΕΗ και το τι μπορούμε να κάνουμε...
Θέμα και οι συγκαλλιέργειες - ενημέρωση για τις επόμενες ενέργειες, την επόμενη Τετάρτη παρακαλούμε να ξεκινήσουν οι δηλώσεις όσων ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν ένα κομμάτι γης για να συμπληρώσουν το τραπέζι τους....
Πρόοδος και στο θέμα του ανταλλακτηρίου - προτάθηκαν δύο χώροι - νεότερα την επόμενη φορά που θα βρεθούμε....