THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δημοσιογράφων αύριο στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δημοσιογράφων αύριο στη Θεσσαλονίκη
από

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα δημόσια και δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης αύριο, στις...
19:00. Οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΜΘ, που εργάζονται στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα, με κεντρικό σύνθημα "Οι δημοσιογράφοι δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι", θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους (μπροστά από τον κινηματογράφο Ολύμπιον).

Η ΕΣΗΕΜΘ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι "την ώρα που στη Βουλή θα συζητείται τροπολογία η οποία μπορεί να αποτρέψει την υπαγωγή μέρους του δημοσιογραφικού κλάδου σε καθεστώς εργασίας αλλότριο προς την ανεξαρτησία του, οι εργαζόμενοι με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους θα υπενθυμίσουν στην κοινωνία ποιος είναι ο ρόλος τους και ότι παντού στην Ευρώπη η δημοσιογραφική ιδιότητα είναι ασύμβατη με την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου".

Αύριο ο διαγωνισμός φωτογραφίας στο ΑΠΘ!

από
Αύριο ο διαγωνισμός φωτογραφίας στο ΑΠΘ!
Ημερίδα-διαγωνισμό φωτογραφίας διοργανώνει το BEST Θεσσαλονίκης, στο χώρο του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ, αύριο Πέμπτη. Οι φοιτητές του ΑΠΘ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν...
παρουσίαση των γενικών αρχών και κανόνων της φωτογράφισης από το φωτογράφο Φώτη Παλαιολόγο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ενώ μετά την παρουσίαση του φωτογράφου θα κληθούν να φωτογραφίσουν με θέμα που θα γνωστοποιηθεί την ημέρα του διαγωνισμού.
Στο τέλος της ημερίδας οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή φωτογράφων. Θα υπάρξουν και έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές με πρώτο έπαθλο την εγγραφή και παρακολούθηση μαθημάτων φωτογραφίας στην ομάδα f14 για 3 μήνες.
Info:
Έναρξη ημερίδας στις 10:00
12:00-17:00
Χρόνος για φωτογράφιση
20:00
Λήξη και ανακοίνωση νικητών
Η είσοδος στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Θεσ/νίκη:Έστειλε το μήνυμα με τρόπο... Χριστουγεννιάτικο!

από "όλα Θεσσαλονίκη"


Με ένα πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε απλός φορολογούμενος να διαμαρτυρηθεί για το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ που έχει γονατίσει μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα...



Ο απλός πολίτης αποφάσισε να συνδυάσει τη διαμαρτυρία του και το εορταστικό πνεύμα με έναν ευφάνταστο τρόπο.
Τοποθέτησε στην ταράτσα του χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, διαμορφώνοντας τη φράση "Όχι στα χαράτσια", με στόχο να ευαισθητοποιήσει γείτονες και περαστικούς.


Το περιστατικό που αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι ακόμα και οι απλοί πολίτες δύσκολα χάνουν το χιούμορ τους μπροστά στις οικονομικές δυσκολίες, συμβαίνει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thebest.gr, αρκετοί είναι οι περιστατικοί που κοντοστάθηκαν στα "πρωτότυπα λαμπιόνια" και αποφάσισαν να τα απαθανατίσουν, ενώ ήδη πολλοί μιλούν για ένα "πραγματικά ξεκαρδιστικό αισθητικό αποτέλεσμα που έδωσε νότα χαράς στη γειτονιά".