THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής



    Αγνοείται καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής
    Άφαντος παραμένει ο 34χρονος καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής, Δαμιανός Χατζηνικολάου, που διαμένει στην Περαία Θεσσαλονίκης...
    Ο 34χρονος έχει εξαφανισθεί από την περασμένη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, όπου είχε συναντηθεί με συναδέλφους του στο ΕΠΑΛ για τις καθιερωμένες ευχές πριν τις γιορτές και όπως ήταν γνωστό θα αναχωρούσε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιτέα Φωκίδας προκειμένου να περάσει τις γιορτές.
    Ο 34χρονος είναι διαβητικός και εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητο του, ενώ όπως διαπιστώθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν τα πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του στην Ιτέα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν να είχε κάποιο πρόβλημα αποπροσανατολισμού λόγω του γεγονότος ότι είναι διαβητικός και να χάθηκε μην μπορώντας να βοηθηθεί, όταν έφυγε από το ΕΠΑΛ Επανομής.
    Ο Δαμιανός Χατζηνικολάου έχει ύψος περίπου 1.70m, βάρος 70kg, καστανά κοντά μαλλιά μέχρι το σβέρκο, ενώ την ημέρα που χάθηκε φορούσε μακρύ γκρίζο σκούρο παλτό.
    Όποιος έχει δει τον ίδιο ή το αυτοκίνητό του ή έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην έρευνά μας, ας επικοινωνήσει με την οικογένειά του στα τηλέφωνα 2265033024-6937352507 ή με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

    καλή χρονιά να έχουμε και άλλο κακό να μην μας βρει !....