Με την παράκληση να δημοσιευθεί

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
Δήμαρχος για όλους

Ενημερωθείτε για τις κινήσεις του συνδυασμού και του υποψηφίου Δημάρχου στην ιστοσελίδα μας: www.thermaikosneaporeia.gr

Έπειτα από τη δημοσίευση του 100% των αποτελεσμάτων της β' Κυριακής των δημοτικών εκλογών 2010, όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο συνδυασμός "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" έλαβε 48.6% έναντι 51.4% του συνυποψηφίου του. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού και επικεφλής πια της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαυρομάτης, σχολιάζει το αποτέλεσμα:

Αγαπητές συνδημότισσες,
αγαπητοί συνδημότες,

Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ όλους εσάς, τους πολίτες των δήμων Επανομής, Θερμαϊκού και Μηχανιώνας που εκφράσατε την αμέριστη εμπιστοσύνη σας τόσο στα πρόσωπα, όσο και στο πολιτικό πρόγραμμά μας, παρόλο τον ανίερο πόλεμο και τη κατασυκοφαντική λασπολογία που δεχτήκαμε καθ'όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Συνεχίζουμε να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Συνεχίζουμε με την ίδια αξιοπρέπεια. Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση. Αλλά συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και περισσότερα κίνητρα, αφού αισθανόμαστε το χρέος της εμπιστοσύνης του 49% περίπου του κόσμου που μας επέλεξε για διοίκηση του νέου δήμου.

Και σε καμία περίπτωση δεν θα προδώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Αντίθετα νιώθουμε υπεύθυνοι και πανέτοιομοι να αναλάβουμε την απαιτητική θέση της αντιπολίτευσης και να είμαστε, όπως πάντα, στο πλάι του καθενός ξεχωριστά για τα μεγάλα ή τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η νέα πορεία για το νέο δήμο Θερμαϊκού ήταν υπόσχεση. Κι εμείς δεν έχουμε μάθει να αθετούμε ούτε μία υπόσχεσή μας.

Με βαθιά εκτίμηση,
Γιάννης Μαυρομάτης