THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Λιμενικοί έσωσαν από πνιγμό 22άχρονο


από ΠΕΡΑΙΑ

http://www.e-peraia.gr/?Action=5&NewsID=413

 

Λιμενικοί έσωσαν από πνιγμό 22άχρονο

Την Δευτέρα, 11 Ιουλίου και ώρα 02:35 Λιμενικοί του Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας περιπολώντας με Υπηρεσιακό όχημα στην περιοχή του κάμπινγκ της Επανομής, εντόπισαν άνθρωπο εντός της θάλασσας και σε απόσταση 100 -150 μέτρα από την ακτή, ο οποίος καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.
Άμεσα οι Λιμενικοί βούτηξαν στην θάλασσα και ανέσυραν στην ακτή τον ηλικίας 22 ετών άντρα ο οποίος, όπως τους δήλωσε, αποπειράθηκε ν’ αυτοκτονήσει λόγω πολλών προσωπικών προβλημάτων, αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε και τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με πνιγμό. Με το περιπολικό τους όχημα, μετέφεραν τον νεαρό στο Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για άλλη μια φορά το προσωπικό του Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας δείχνοντας αυταπάρνηση, επαγγελματισμό και με ψύχραιμες και άμεσες ενέργειες, κατάφερε να σώσει την ζωή ενός νεαρού συνανθρώπου μας.
Ο Επικελευστής Λ.Σ. Καρανικολόπουλος Κοσμάς και ο Κελευστής  Λ.Σ. Πασχαλάκης Χρήστος, είναι οι δύο λιμενικοί που διέσωσαν τον 22άχρονο και τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήριά μας.
Έυγε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου