THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Τι συγκρίνω για την επιλογή μου:

-η Περαία δεν έχει νερό να πιει - η Μηχανιώνα ετοιμάζετε να χρησιμοποιήσει το νερό του βιολογικού για να ποτίσει το βοτανικό πάρκο

-η Περαία πνίγεται στο σκουπίδι - η Μηχανιώνα είναι δεύτερη μετά την Καλαμαριά σε ανακύκλωση(παρόλο που έχει λιγότερο πληθυσμό από τον Θερμαϊκό)

-η Μηχανιώνα σαφώς δεν έχει το χάλι της Περαίας στους δρόμους της

-το Αγγελοχώρι έχει υδροβιολογικό σταθμό την στιγμή που η Περαία δεν εκμεταλλεύεται τις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ γιατί δεν θέλει να αναλάβει τα λειτουργικά έξοδα με αποτέλεσμα να χάνετε πολύτιμος χώρος άθλησης

-ο κύριος Αλεξανδρής μονίμως παραπέμπει σε άλλους, δεν είναι αρμόδιος για τίποτε μέσα στο δήμο του. Αρμόδιοι είναι η νομαρχία, η ΕΥΑΘ Θεσσαλονίκης, ο εργολάβος, η διαγραμμιστική....και όλοι οι υπόλοιποι


ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΔΗΜΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Η Μηχανιώνα έχει καθαρό νερό γιατί η αντιπολίτευση κατήγγειλε ότι παράνομα δίνει τις μικροβιολογικές εξετάσεις του νερού σε ιδιωτικό εργαστήριο και εξανάγκασε την διοίκηση Μαυρομάτη να δίνει τις εξετάσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, όπου πράγματι βρέθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν τους χλωριωτές της ύδρευσης. Δεν γνωρίζουμε πόσα χρόνια πίναμε χλωριωμένο νερό. Η Μηχανιώνα μετά από 8 χρόνια διοίκησης Μαυρομάτη ακόμα πίνει νερό από αμιαντοσωλήνες, σε αντίθεση με την Περαία.
    Η Μηχανιώνα μπορεί να έχει σταθμό μεταφόρτωσης έχει τα περισσότερα σκουπίδια όλης της περιοχής. Μια βόλτα στην παραλία θα σε πείσει. Η αιτία η ανικανότητα της διοίκησης για να οργανώσει τις υπηρεσίες του Δήμου.
    Αν θέλεις να πιείς φραπέ πάρε ένα ποτήρι, βάλε νερό, καφέ και ζάχαρι και κάνε μια βόλτα στους δρόμους της Μηχανιώνας για να καταλάβεις ότι οι δρόμοι μας κάνουν και καφέ.
    Η Μηχανιώνα δεν έχει ούτε Βοτανικό Πάρκο, ούτε μουσεία, ούτε ενυδρείο, ούτε Πανεπιστήμιο, ούτε τίποτε από αυτά που υποσχέθηκε ο δήμαρχος Μαυρομάτης. Φυσικά και δεν έχει υδροβιολογικό Σταθμό, αλλά μόνο Βιολογικό Σταθμό για να δέχεται όλα τα σκατά από όλο την ευρύτερη περιοχή και έτσι να μολύνεται η θάλασσα και να μην έχουν δουλειά οι ψαράδες - κυδωνάδες μας.
    Ο κος Μαυρομάτης γνωρίζει τα πάντα και πρέπει να περάσεις από το γραφείο του είτε χρειάζεσαι μια λάμπα είτε αίμα για το παιδί σου.
    ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή